Skoči na glavno vsebino

Ali  kažete izjemen potencial v znanosti, umetnosti ali tehnologiji in še nimate planov med 1. in 5. julijem? Podarjamo 2 kotizaciji za 5-dnevno poletno Kaleo Akademijo!

KALEO AKADEMIJA X HIDRIA

Hidria letos kot glavni podpornik Kaleo Akademije vabi mlade iz celotne Slovenije v srce naših inovacij in našega ustvarjarjanja. V sredo, 3. 7., bodo udeleženci Kaleo Akademije preživeli v Hidriii, v Spodji Idriji, kjer bodo spoznavali strokovnjake Hidrie, dobili vpogled v delo in se preizkusili tudi pri konkretnih izzivih s pomočjo virtualne resničnosti. Utrip najbolj zanimivih tehnologij pa bodo ujeli kar skozi kamero telefona. Sicer pa Kaleo Akademija preostale dni poteka v Ljubljani.

Več o Kaleo Akademiji: https://kaleoexplore.si/kaleo-akademija-ljubljana/

POGOJI:

  • Starost med 14 in 18 let
  • Izvedba 4 dni v Ljubljani (prenočišče ni zajeto v kotizaciji in si ga mora udeleženec zagotoviti sam), en dan v Spodnji Idriji (sreda, 3. 7. 2024)
  • Stroški prevoza niso všteti v nagradno kotizacijo
  • Zaveza za udeležbo vse dni od 1. do 5. 7. 2024

Če si zainteresiran/-a za udeležbo, vabljen/-a, da do 26. 5. 2024 na naslov ana.bajt@gimidrija.si pošlješ nezavezujočo prijavo, izmed katerih bomo izbrali udeležence. Če bo prijav veliko, bodo udeleženci izbrani z žrebom. Prijavite se lahko tudi v paru.

Dostopnost