Skoči na glavno vsebino

Predsednik DS GJV Idrija: Jakob Jurca Sinkovič

Dijaka v svetu šole: Tija Močnik, Nika Kastrin

Mentorica: prof. TINA MERVIC

Dijaško skupnost GJV Idrija sestavljajo vse dijakinje in dijaki šole, v njej pa aktivno sodelujejo predstavniki oz. predsedniki vseh razredov. Sestanke in aktivnosti dijaške skupnosti vodi predsednik, pri delu pa nam pomaga tudi mentorica.

Člani zastopamo interese, mnenja, pravice in dolžnosti dijakov, prav tako skrbimo za kvalitetno preživljanje prostega časa dijakov. Z različnimi šolskimi aktivnostmi in dejavnostmi želimo, da dijakinje in dijaki odkrijejo in pokažejo svoje talente, da se dobro počutijo na naši šoli in da jim bodo srednješolska leta ostala v najlepšem spominu.

Člani dijaške skupnosti se na sejah sestajamo enkrat mesečno, kjer obravnavamo aktualno problematiko, analiziramo tekoče projekte, dajemo nove zamisli in predloge, obravnavamo želje dijakov, prav tako pa iščemo nove rešitve za boljše počutje vseh na naši šoli. Seveda pri našem delu ne bi bili tako uspešni brez odličnega sodelovanja z vodstvom in člani profesorskega zbora. Dobro sodelujemo tudi s Klubom idrijskih študentov Idrija, ki nam pomaga pri organizaciji dijaških zabav in ostalih prostočasnih dejavnosti.

Tudi v prihodnje ne bomo počivali, kajti novi cilji so že zastavljeni. Prav tako želimo in upamo, da boste vsi dijaki prispevali mnenja, pričakovanja in pripombe, skratka, da boste še naprej z veseljem soustvarjali prijetno vzdušje na naši šoli.

Statut

 

Dostopnost