Skoči na glavno vsebino

V sredo, 2. 12. 2020, se bodo preko spleta začele podporne skupine, namenjene mladostnikom in mladostnicam, ki se v trenutni situaciji socialne izolacije in negotovosti soočajo s čustveno stisko, osamljenostjo in življenjskimi izzivi, ki jih ovirajo pri doseganju ciljev na področju šolskega dela in na splošno. Mladostniki bodo v skupini spoznali in razvijali veščine reševanja težav, učinkovite komunikacije, soočanja z neprijetnimi mislimi in čustvi ter bolje spoznali sebe, svoje želje in interese. Hkrati pa bodo dobili priložnost, da razširijo svojo socialno mrežo in vidijo, da se soočajo s podobnimi izzivi in niso sami.

Skupina se bo preko spleta srečevala vsak teden ob sredah ob 18.00 in bo obsegala 8 srečanj. Prvo spoznavno in informativno srečanje je brezplačno. Skupina šteje od 6 do 10 članov. Mladostniki se na srečanje lahko prijavijo preko spletne strani www.mladostniki.com ali pišejo na mladostniki@gmail.com. Lahko spremljajo tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mladostniki ali Instagram profil https://www.instagram.com/mladostniki/

Skupino vodita psihologinji Nina Rozman in Katja Molek, obe z večletnimi izkušnjami s psihološko obravnavo mladostnikov in njihovih staršev v okviru zdravstva. Mladostniki se lahko vključijo tudi v individualno psihološko obravnavo, v kolikor si to želijo ali pa se v skupini težje razkrivajo.

Projekt MICI

Dostopnost