Skoči na glavno vsebino

Na Gimnaziji Jurija Vege vabimo devetošolce/ke, da postanete naši/e dijaki/inje za 1 dan in tako doživite delček srednješolskega življenja, ki te čaka, če se vpišeš na našo šolo.

Te zanima, kako izgleda šola od znotraj in kakšen je utrip dogajanja v njej? Bi rad/a spoznala obstoječe dijake in dobil/a njihove najpomembnejše nasvete glede šolskih in obšolskih dejavnosti? Želiš spoznati način poučevanja v srednji šoli? Že razmišljaš, da bi se vpisal/a k nam, ampak bi se rad/a pred vpisom še prepričala, če je to prava odločitev?

Če so tvoji odgovori na zgornja vprašanja pozitivni, toplo vabljen/a na naš dan odprtih vrat.

Bodoče dijake in dijakinje torej vabimo, da se nam pridružite pri običajnem srednješolskem dnevu, in sicer v sredo 6. 12., četrtek 7. 12. ali petek 8. 12.2023 med 8.00 in 12.30.

Pridružite se lahko naslednjim programom:

  • program splošne gimnazije, ki traja štiri leta,
  • program srednjega strokovnega izobraževanja strojni tehnik, ki traja 4 leta, in
  • program srednjega poklicnega izobraževanja mehatronik operater, ki traja 3 leta.

Svoj interes za udeležbo sporočite tako, da skupaj s starši najkasneje do 26. 11. oz. do zapolnitve mest izpolnite prijavnico: https://forms.gle/kx6aFY4kh5rSo2Tq5

Po oddani prijavi vas bomo razporedili v skupine ter po e-pošti obvestili, na kateri dan vas pričakujemo, ker so mesta za posamezni dan omejena.

Veselimo se srečanja z vami!

Dostopnost