Skoči na glavno vsebino

Popotniško združenje Slovenije te vabi, da se pridružiš prostovoljskemu programu, ki predvsem mladim omogoča obilico nepozabnih popotniških prigod. Program ti omogoča sodelovanje tako pri nacionalnih kot tudi mednarodnih projektih, ki te bodo v duhu neformalnega izobraževanja popeljali v svet in ti pričarali številne priložnosti za krepitev kompetenc in vseživljenjskega učenja. Tukaj je treba posebej poudariti program HI CONNECT, kjer se prostovoljec poda na delo v hostel v tujini in tam izkusi edinstvena doživetja in pridobi nova poznanstva. Potovanja niso le zabava. Lahko so tudi odličen način za pridobivanje izkušenj za vsakdanje življenje.

S takšnimi programi želi Popotniško združenje Slovenije promovirati predvsem mir skozi potovanja in mednarodna izobraževanja. Verjamejo, da to vodi k večjemu razumevanju in posledično mirnejšemu svetu, zato te pozivajo, da se jim pridružiš in jih podpreš. Predstavili ti bodo pomen in prednosti mladinskega in trajnostnega turizma ter te opremili s številnimi praktičnimi popotniškimi nasveti za brezskrbno, poučno in ugodno potovanje.

Za boljše razumevanje bonitet, ki ti jih prostovoljski program ponuja, pa te vabijo k ogledu spletne predstavitve. Da bo odločitev še lažja, te vabijo k ogledu video posnetka, ki so ga pripravili prostovoljci Popotniškega združenja Slovenije, ter prepričljivih zgodb prostovoljcev, ki so se udeležili programa HI Connect.

Dostopnost