Skoči na glavno vsebino

V začetku decembra je GJV Idrija v zahvalo za prispevek v projektu Zelena Keltika dobila v dvomesečno uporabo električni avtomobil BMWi3.

Ker želimo, da se čimveč voznikov preizkusi v udobni in zares navdihujoči vožnji z električnim avtomobilom, vas vabimo, da nas obiščete in si začasno sposodite naš avtomobil. Seveda bomo veseli vaših prostovoljnih prispevkov za Šolski sklad GJV Idrija.

Iz Šolskega sklada črpamo prispevke za  ustvarjalni, socialni in bivanjski nadstandard naše šole. Trenutno bi radi z zbranimi sredstvi opremili družabne kotičke na šoli, ki jih naši dijaki močno pogrešajo.

 Avtomobil lahko prevzamete vsak delavnik od 8.00 do 16.00 na lokaciji Gimnazije Jurija Vege Idrija, na Študentovski 16, ob predhodni najavi na 031 606 981 ali 05 37 26 800. Pogoj je  veljaven vozniški izpit. Voznik avtomobila ne sme biti t.i. mladi voznik.

Avtomobil lahko preizkusite v dopoldanskem času za eno uro, popoldne pa je lahko avto vaš do naslednjega jutra. Možna je tudi izposoja za konec tedna.

 Vaš prostovoljni prispevek bo namenjen izključno dejavnostim, ki jih financira Šolski sklad GJV Idrija.

 Avtomobil je donacija Rotary kluba Idrija, Hidrie in BMW group Slovenija.

 

 

Dostopnost