Skoči na glavno vsebino
Prvi september se nezadržno približuje in s tem vrnitev v šolske klopi.
Nekateri pričakujeta ta dan z negotovostjo, drugi ste nestrpni, saj komaj čakate, da boste ponovno srečali sošolce, pa tudi nas, učitelje.
Tudi mi vas nestrpno pričakujemo!
Pričakala vas bo obnovljena dvorana, novo športno igrišče, na gimnaziji so obnovljeni parketi …
Predvsem se veselimo, da bomo medse sprejeli novo generacijo prvošolcev. Trenutno vas je v vseh programih kar 96 in ta podatek nas res razveseljuje. Želimo vam, da si boste našli nove prijatelje in se pri nas dobro počutili!
Prvi dan bo pouk prilagojen, saj velja modro pravilo, da je bolje začeti postopoma kot pa na polno. Urnike boste našli od 31. 8. dalje na tej povezavi!
 
Vsi razredi boste imeli samo 5 šolski ur. Prvošolci bodo imeli prve tri ure razredne ure, ostali pa samo prvi dve. Nato bo sledil pouk po urniku tistega dne. Za začetek se boste vsi ob 7.50 zbrali na tribunah šolske telovadnice, kjer vas bo pozdravila ravnateljica.
S seboj vsi prinesite copate (obvezno preobuvanje), ključavnice obešanke (žabice), da boste z njo zaklenili svojo omarico!
Prav tako bo za prvi dan zadoščalo pisalo in kakšen zvezek. Vse potrebne informacije boste dobili pri razrednih urah in sproti pri urah pouka. Med glavnim odmorom (10.15 -10.45) bo malica, za začetek samo suha.
Prvi dan bo potekalo tudi fotografiranje razredov. Seznam bo objavljen na oglasnih mestih na šolskih hodnikih.
Prvošolci gimnazijci boste po elektronski pošti dobili obvestilo, v kateri razred ste razvrščeni.
Želimo vam vesel in sproščen začetek novega šolskega leta!
 
Se vidimo!
Dostopnost