Skoči na glavno vsebino
Naslednji teden šola ponovno odpira vrata za dijake zaključnih letnikov. Pouk za dijake 4.A, 4.B in 4.T bo potekal po urniku. Vračate se v torek, saj bo v ponedeljek, 15. 2., potekal MOJ DAN, s predavanji tako, kot smo načrtovali.
Prav tako se boste s torkom začeli vračati dijaki strokovnih programov, saj lahko v skladu z vladnim odlokom v šoli poteka praktični pouk. Zato bomo morali urnike nekoliko prilagoditi, saj predvidevamo, da bomo praktični pouk lahko strnili na en, največ dva dneva.
Z novim urnikom praktičnega pouka oz. drugimi spremembami, vezanimi na urnik, boste seznanjeni najkasneje v ponedeljek. V času prihoda v šolo in v skupnih prostorih  boste morali uporabljati maske. Prav tako bodo te obvezne ves čas pouka, če bo šlo za mešanje skupin (pri izbirnih predmetih, drugem tujem jeziku v gimnaziji). Tudi pri športni vzgoji se razredi med seboj ne smete mešati, zato bo ta potekala v nekoliko prilagojeni obliki.
Ko boste v razredu sami skupaj s sošolci in učitelji, pa boste učenci lahko sneli maske, medtem ko so za učitelje ves čas obvezne.
Tako kot v jesenskem delu ne boste smeli zapuščati učilnic, malica bo praviloma potekala v učilnicah, razen za dijake nižjih letnikov, ki boste prišli samo na prakso. Za vas bomo obliko prevzema malice še določili, saj je to odvisno od urnikov.
Dragi maturantje! Želim vam, da boste na prihajajočih informativnih dnevih izvedeli vse tiste informacije, ki vam bodo olajšale izbiro študija.
Veselimo se ponovnega snidenja z vami v živo!
Dostopnost