Skoči na glavno vsebino

Drage dijakinje in dijaki!

Za nami je drugi teden izobraževanja na daljavo v katerem smo uspeli postaviti ritem in okolje za vse nas novega in predvsem zelo zahtevnega dela, tako za vas kakor tudi za učitelje.

Še naprej se bomo trudili, da bomo z vami v stalnem stiku, ne samo z dodatnimi učnimi gradivi in zadolžitvami, temveč tudi z možnostjo dodatnih razlag in razrednih ur. Na razpolago vam je svetovalna delavka, ki jo lahko kontaktirate preko elektronske pošte tita.tusar@guest.arnes.si. Če imate težave pri delu na daljavo zaradi opreme, dostopa do interneta, prosim, sporočite to vašim razrednikom. Dijaki, ki se vsakodnevno spopadate z novimi nalogami preko spleta, najbolje veste, kaj bi še potrebovali za uspešno delo pri posameznem predmetu. Veseli bomo, če to sporočite vašim razrednikom ali pa učiteljem posameznega predmeta.

Trenutno ne vemo, koliko časa bo še potekalo izobraževanje na tak način. Vsekakor predvidevamo, da bo zaradi te oblike prišlo do manjšega izpada snovi, ki jo boste nadoknadili, ko bo pouk ponovno potekal po starih tirnicah. Do takrat pa morate slediti navodilom učiteljev. Kmalu se bo začelo prilagojeno preverjanje in ocenjevanje pridobljenih znanj, zato je še toliko bolj pomembno, da boste znanje usvajali sproti in ga tudi primerno utrdili. Vsekakor si želimo, da boste šolsko leto uspešno zaključili s primerno usvojenimi znanji in veščinami.

O oblikah in rokih prilagojenega ocenjevanja boste pravočasno obveščeni.

Pazite nase in ostanite doma!

Želim vam uspešen teden!

Ravnateljica

Dostopnost