Skoči na glavno vsebino

Takole so bili povabljeni tudi naši dijaki, da se poučijo o raznolikosti in možnosti študijskih programov, letos tudi na daljavo:

Karierni center Univerze v Ljubljani vas vabi na Virtualni karierni sejem 2020, ki odpira svoja vrata 23. 11. 2020 in bo trajal vse do avgusta 2021 – tako bo pokril vse potrebe in ves čas, ključen za iskanje informacij in podpore pri iskanju nadaljnje izobraževalne poti – kam po srednji šoli. UL bo na sejmu seveda sodelovala; imeli bodo osrednjo stojnico UL, kjer se bo predstavljala večina njenih članic, 7 članic UL pa bo nastopalo na svojih razstavnih stojnicah, vendar v skupnem prostoru oz. v neposredni bližini. Našli jih boste v dvorani Študijski programi na povezavi https://www.karierni-sejem.si/srednji. Za vstop je potrebna registracija. Sodelovanje je brezplačno.

Za dijake bodo v tednu od 23. do 27. 11. 2020 organizirali posebne predstavitve, webinarje študijskih programov in posebne klepetalnice, v katerih bodo po večini sodelovali študenti posameznih članic. Na sejmu se članice UL predstavljajo s svojimi študijskimi programi, predmetniki in preko različnih video predstavitev. Na rektoratu UL pa ponujajo dodatno, pomembno, vsebino, ki dijake zanima: preizkuse, tam, kjer jih študijski programi zahtevajo, mednarodno sodelovanje oz. Erasmus+ program, obštudijske dejavnosti, interdisciplinarne projekte kot pomemben prispevek k strokovni in osebnostni rasti študentov, delavnico na temo, kako izbrati študij in podatke o zadnjem vpisu na UL in – kasneje tudi študijo na temo vpis na visokošolski študij v RS v študijskem letu 2020/2021.

Dostopnost