Skoči na glavno vsebino

photo1Produkcijska hiša Perfo se pripravlja na snemanje novega celovečernega filma, režiserja Blaža Završnika, z naslovom “Julija in Alfa Romeo”. Za igranje v filmu iščejo mlade talente po celi Sloveniji! Dijake naše šole vabijo, da se jim pridružijo na avdiciji, ki bo potekala 27. marca na Gimnaziji Nova Gorica v gledališki dvorani, med 14. in 18. uro.

Več…

O produkcijski hiši Perfo

Produkcijsko hiša Perfo d.o.o.sta leta 2005 ustanovila Andrej Štritof in Aleš Pavlin, ki sta na domačem avdiovizualnem področju dejavna že več kot 15 let.

Produkcijska hiša je v tem času sproducirala več sto televizijskih oglasov, aktivno pa deluje tudi na področju produkcije televizijskih nadaljevank in filmov.

V Perfu so se tako v zadnjih letih podpisali pod komercialno uspešnico »Lepo je biti sosed« ter mednarodno priznano »Na terapiji«, ki je bila leta 2012 nagrajena s strokovnim  »Viktorjem« za najboljšo igrano televizijsko oddajo.

Na področju filmske produkcije so v tem obdobju posneli celovečerna igrana filma »Izlet« in »Dvojina«, kratki igrani film »E-Pigs« ter dokumentarni film »Otroci socializma- Zamenite mi glavo«.

Na 22. slovenskem oglaševalskem festivalu SOF 2013 v Portorožu je Perfo d.o.o. prejel nagrado za najboljšo produkcijsko hišo filmskih oglasov.

Vabimo vas, da si našo tekočo produkcijo celovečernih filmov, nadaljevank in reklamnih videospotov ogledate na naši spletni strani: www.perfo.si

Dostopnost