Skoči na glavno vsebino

Univerza v Ljubljani bo v petek in soboto, 24. in 25. januarja 2020, sodelovala na Informativi, sejmu izobraževanja in poklicev, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V univerzitetnem mestu Univerze v Ljubljani bodo bodoči študenti na enem mestu izvedeli vse o družboslovnih, naravoslovnih, humanističnih in tehničnih študijskih programih ter obštudijskih dejavnostih, saj bodo tam tako študenti kot zaposleni posameznih fakultet/akademij Univerze v Ljubljani. Pestrost študijev na Univerzi v Ljubljani boste lahko spoznali tudi skozi domiselne in interaktivne predstavitve.

V veliki predavalnici (takoj levo ob vstopu skozi glavni vhod razstavišča) bo potekal poseben program predavanj, delavnic in predstavitev za lažjo in bolj premišljeno izbiro študija. Dijaki se lahko udeležijo predstavitev o vpisnem postopku z namenom preprečevanja napak pri vpisu na študij, delavnic, kako naj izberejo študij, zakaj moramo dobro poznati same sebe, kako z ustvarjalnim razmišljanjem do odločitve za študij ter predavanja o poklicih prihodnosti.

Odlična priložnost za dijake – bodoče študente so tudi individualna svetovanja, ki bodo potekala v veliki predavalnici, kjer se bodo lahko dijaki pogovorili s kariernim svetovalcem glede  dilem in vprašanj, povezanih z izbiro študija. Vabljeni k obisku!

Program v veliki predavalnici je dostopen na spletni strani: https://www.kc.uni-lj.si/dogodki/univerza-v-ljubljani-na-informativi-2020.html, o dogajanju Univerze v Ljubljani na Informativi lahko spremljate tudi na Facebook dogodku https://www.facebook.com/events/1022740334754382/.

Plakat višjih strokovnih šol

Dostopnost