Skoči na glavno vsebino

P1170697Na predlog Dijaške skupnosti GJV je Dijaška organizacija Slovenije presodila, da si naziv NAJ DIJAK letos zasluži dijak 2. letnika gimnazije Jernej Štremfelj.

Ponosni na Jerneja mu za laskavi naziv iskreno čestitamo!

Prispevek TV SLO

 

utrinki s podelitve

Jernej Štremfelj je v prvi vrsti izjemno uspešen dijak. Poleg izjemnega uspeha ga določa široka razgledanost na naravoslovnem in družboslovnem področju. To dokazujejo tudi številna tekmovanja, ki se jih redno udeležuje in dosežki na teh tekmovanjih.

Njegova druga odlika je ljubezen do glasbe in njegov izjemni glasbeni talent. Tudi tukaj dosega izjemne uspehe. Lani je zaključil osmi razred glasbene šole z inštrumentom harmoniko in pri tem imel zaključni koncert, zdaj pa nadaljuje glasbeno izobraževanje  s solo petjem. Letos je prejel zlato Avsenikovo plaketo. S tem svojim glasbenim znanjem pa je pripravljen sodelovati na številnih šolskih in občinskih prireditvah. Jernej je na številnih prireditvah pripravljen vskočiti s svojim glasbenim talentom in nam pričarati vrhunske glasbene užitke. Pri tem je skromen in potrpežljiv, kljub svoji kvaliteti mu ni odveč prisostvovati na večjih in manjših prireditvah.

 

Ob vsem naštetem pa ima Jernej Štremfelj še izjemne značajske lastnosti – srčnost, skromnost, občutek za sočloveka.

Dostopnost