Skoči na glavno vsebino
VII. Kulturni maraton je pred vrati.
Obvestilo o stanju in spremembah prijav na VII. Kulturni maraton

Naprej o tiskarskem škratu, ki je na letaku pomešal ure predavanja dr. Bavcona in Blanke Ravnjak o Scopoliju, našem vsestranskem raziskovalcu, ki traja od 17.00-18.00.

Še o manjših spremembah: Namesto Roberta Zabukovca bo fotografsko delavnico vodil Tadej Bernik, ki jo bo začel ob 14.30, od 14.00 dalje pa se zbirate v Rudarski hiši.

Zaradi lažjega prehajanja med delavnicami smo Predstavitev raziskovalnih nalog prestavili med 14.00-15.00.

Na delavnici nemščine  Goethe Instituta sta še dve prosti mesti, dodatnih pa ne bomo mogli ponuditi kljub velikemu zanimanju.  Pri delavnici joge pa smo to lahko naredili, Nena Hribar bo ponovila jogo še od 16.00 do 17.00. 

Na delavnice in ostale dogodke se boste lahko prijavili v ponedeljek, 14. januarja, od 14.00 dalje. Na spletni strani boste našli tudi opise delavnic, da se boste lažje odločali. Dobro izbirajte in izkoristite široko ponudbo. Vsak dijak mora izbrati vsaj dva dogodka, s čimer nadomeščamo prosti dan 20. junija. Dijaki 1. letnikov naj se prijavijo kot zunanji obiskovalci zaradi težav z gesli.
Prijave na delavnice so odprte tudi za zunanje obiskovalce, na predavanja in okroglo mizo pa se zunanjim ni treba prijaviti. 
Klikni na sliko za povečavo.
Dostopnost