Skoči na glavno vsebino
Če je bilo lansko šolsko leto nenavadno, lahko rečem, da je bilo letošnje zame in za številne izmed vas najtežje. Zaznamovano je z dolgotrajnim, mučnim izobraževanjem od doma, ki je žal terjalo svoj davek s številnimi stiskami, ki so privrele na dan šele takrat, ko smo se vrnili v šolo.
Mislim, da si lahko želimo samo eno, da se nikoli več ne ponovi!
Toda kljub vsemu je to leto prineslo tudi marsikaj novega, med drugim tudi spoznanje, da ni nič samoumevno, da so lahko preproste stvari, kot so druženje, klepet in nenazadnje tudi pouk v šoli, izjemno pomembne na poti odraščanja.
Upam, da bomo lahko nekaj tega nadoknadili, vsega pač ne. To koronsko obdobje bo z vsemi ranami, pa tudi pozitivnimi izkušnjami zaznamovalo vse nas. Verjamem, da bomo zato postali boljši in znali bolj ceniti to, kar se nam je še včeraj zdelo samoumevno.
Danes je dan pred državnim praznikom, jutri bomo praznovali 30. rojstni dan naše samostojne Slovenije. Želim si, da bi tudi vi dijaki, tako kot smo mi pred 30 leti, ponosno in z upanjem zrli v prihodnost! Želim si, da dvignete glave iznad družbenih omrežij, si z globokim vdihom napolnite pljuča in odprete oči, kajti svet okoli vas je lep, poln čudovitih priložnosti. Zagrabite jih, živite polno življenje, kajti to si zaslužite!
Naj bodo vaše počitnice mirne in minejo v prijetnem druženju z vrstniki in vašimi domačimi!
Se vidimo jeseni!
Srečno!
Dostopnost