Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi dijaki

Pišem vam v času, ko bi se moralo v šoli izteči prvo ocenjevalno obdobje. To obdobje je tako nam kot vam običajno dalo nek vpogled, kje smo, kaj lahko še naredimo in ali smo svoja pričakovanja celo presegli.

Žal sta epidemija in posledično sprememba šolskega koledarja, ki je ustvarila enovito  šolsko leto,  to rutino prekinila. Vseeno bomo v šoli naredili analizo, se poglobili v rezultate in poiskali možnosti izboljšav, kjer bo to potrebno. Ključ za uspeh pa je odkrit pogovor med starši in otroki ter seveda z učitelji, ki preko računalniških zaslonov še toliko težje zaznajo stisko ali nelagodje, v katerem se je znašel kakšen učenec. Zato vas tako starše kot dijake še posebej vabim, da izkoristite možnost govorilnih ur, ki bodo potekale v ponedeljek 18. 1. po 16. uri. Seveda se morate nanje predhodno najaviti. To lahko storite pri razredniku ali pa učitelju določenega predmeta. Najbolje bo, da se najavite po elektronski pošti. Elektronske naslove vseh učiteljev najdete na spletni strani šole: http://www.gim-idrija.si/seznam-uciteljev/

Žal vam v tem trenutku ne morem sporočiti,  kdaj in na kakšen način se bodo dijaki vračali v šole. Kadarkoli se bo to že zgodilo, vam zagotavljam, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da se bodo v šoli počutili varne in sprejete! Za konec pa bi se vsem vam rada zahvalila za potrpežljivost in vztrajnost! Ne glede na vse smo z vsakim dnem bliže temu, da bomo spet skupaj v šoli!

Dostopnost