Skoči na glavno vsebino

Spoštovani profesorji in dijaki,

 v zadnjih nekaj mesecih smo v okviru projekta Zelene mobilnosti sebi in drugim dokazali, kaj vse je mogoče doseči v skupnem sodelovanju in s tem postali vzor ne samo v Sloveniji, temveč, kar je s svojim obiskom potrdila komisarka Bulčeva, bistveno širše. Vsem hvala za izjemno sodelovanje in trud, do sedaj vložen v projekt Zelena mobilnosti in čestitke za doseženo! Upravičeno smo lahko ponosni na izjemnih 64 predlogov in prebojne inovacije nagrajenih, ki kažejo izjemen potencial GJV in vseh vas in so rezultat vašega izjemnega dela in sposobnosti ter zdravih ambicij.  Presegli ste vsa naša sicer vedno zelo visoka pričakovanja in nedvomno dosegli ciljni »waw« efekt, kar potrjuje tudi odprto izraženo občudovanje BMWja in množično poročanje medijev s prav tem poudarkom.

 V kolikor in kolikor je pri tem ob našem zagnanem in vedno prostovoljnem delu in prizadevanjih kjerkoli vsled na določenih segmentih žal obojestransko pomanjkljive komunikacije in posledično nekaj nesporazumov, nikakor in nikjer  pa ne kakršnihkoli zlorab, prišlo z vašega vidika do določenih napak in odmikov od pričakovanega, se za to iskreno opravičujemo! Tisti, ki dela, tudi greši. Vse delamo z absolutno najboljšimi pozitivnimi nameni za vse udeležene. Pomembno je, da se iz teh napak učimo, jih ne ponavljamo in zaradi njih postajamo vedno boljši. Naš glavni cilj je in ostaja GJV prinesti nova znanja in relacije ter dodatne možnosti in priložnosti razvoja vaših dragocenih karier. Vi pa ste tisti, ki odločate o tem, kakšna bo prihodnost.

 Imamo sposobnost, da ločimo dobro od slabega, da se iz takih sicer neugodnih izkušenj predvsem kaj naučimo, ne pa, da nas hromijo na naši nadaljnji poti. Znamo zaradi njih postati še boljši. Odločeni smo, da bomo še naprej svet odločno spreminjal na bolje.  Verjamemo, kot smo zaključili po tozadevnem pogovoru z vodstvom GJV, da skupaj – pri tem vam bomo tudi vnaprej ustrezno maksimalno pomagali.

Rotary klub Idrija

Egon Venko, predsednik

Dostopnost