Skoči na glavno vsebino
Upam, da ste si med prvomajskimi počitnicami vsaj malo oddahnili od šolskih obveznosti in nabrali novih moči za zaključek šolskega leta. Žal nam je epidiemija odnesla prijetne dogodke, zažig cveka, maturantsko četvorko na Mestne trgu, prijetna druženja s sošolci in učitelji. Tako z današnjim dnem nepreklicno stopamo v 8. teden izobraževanja na daljavo. Bolj ko se približujemo koncu, več bo preverjanja in ocenjevanja, zato vam priporočam, da pri urah redno sodelujete in opravljate zadane naloge. Če ste se znašli v krču in ne veste kako naprej, se obrnite na našo svetovalno službo po elektronski pošti svetovalna@gimidrija.si ali tita.tusar@guest.arnes.si

Kot ste verjetno razbrali iz medijev, se do konca pouka ne boste več vračali v šolo, razen zaključnih razredov vseh programov. Kot kaže trenutna situacacija se bo to zgodilo 18. maja. Dijaki zaključnih letnikov vseh programov  boste konec prihodnjega tedna dobili navodila v zvezi s protokolom prihoda v šolo, prilagojena pravila šolskega reda ter urnik za priprave na maturo oz. zaključni izpit.

Prav tako želim opozoriti dijake 1. in 2. letnika gimnazije na pravočasno oddajo predprijav za izbirne predmete. Rok se izteče v sredo, 6. 5.
Tudi bodoči maturanti gimnazijskih oddelkov morate v spletno učilnico oddadi izjave za izbirne predmete v naslednjem šolskem letu. Rok je 8. 5.
Vam in vašim učiteljem želim uspešen teden.
ravnateljica Karmen Vidmar
Dostopnost