Skoči na glavno vsebino

V sredo, 24. 1 2018, je  na šoli potekala predstavitev študijskega programa Višje šole za strojništvo Postojna. Prisotni so bili  vsi dijaki 3. T razreda in tudi  zainteresirani dijaki 4. T ter  3. in 4. letnika gimnazije.

Istega dne se je odvijala tudi predstavitev  Fakultete za elektrotehniko UL. Po  predstavitvi – Izzivi razvoja elektronike na primeru Kickstarter kampanije, je sledila še predstavitev študija elektrotehnike in multimedije. Sodelovali so  dijaki 4. letnika – izbirni predmet fizika in  ostali zainteresirani dijaki 3. in 4. letnika obeh programov.

V ponedeljek, 29. 1. 2018, 6. šolsko uro, se je  na  šoli odvijala predstavitev programov  Naravoslovnotehniške fakultete UL: Inženirstvo materialov (UNI)  in Metalurške tehnologije (VS). Predstavitve so se udeležili  zainteresirani četrtošolci in tretješolci.

Naslednji ponedeljek, 5. 2. 2018, pa je za zainteresirane dijake 3. In 4. letnika potekala predstavitev fakultet in programov Univerze na Primorskem:  FAMNIT : Matematika , Matematika v ekonomiji in financah Računalništvo in informatika in Bioinformatika. Fakulteta za vede o zdravju:  Aplikativna kineziologija in Prehransko svetovanje

Dostopnost