Skoči na glavno vsebino

Na šoli poteka nov projekt, imenovan Dijak dijaku, namen katerega je, da starejši dijaki ponudimo pomoč mlajšim pri učenju in organizacijskih vprašanjih.

Kot tako imenovani ‘tutorji’ smo v projektu dijaki, ki radi pomagamo in imamo tudi dovolj znanja za pomoč mlajšim. Smo prijazni in odprti ljudje, vedno na voljo za vprašanja, zato ni razlogov, da nas za pomoč ne bi upali prositi. Upamo, da bo projekt v letošnjem šolskem letu zaživel v polnem zagonu in se po tem tudi nadaljeval. V ta namen smo izoblikovali tudi spletno stran, ki bo v kratkem dostopna prek loga projekta, objavljenega na tej spletni strani.

Na omenjeni spletni strani so zbrani naši kontakti in področja oz. predmeti, pri katerih vam lahko pomagamo. Če imate kljub konzultacijam pri profesorjih še vedno kakšno vprašanje ali „luknjo“ v razumevanju snovi, kliknite na logo, poiščite dijaka, ki vam pri določenem predmetu lahko pomaga in ga kontaktirajte. V najkrajšem možnem času se vam bo javil nazaj in dogovorila se bosta za termin. V primeru zadržkov pa lahko kontaktirate tudi koordinatorico projekta, profesorico Jasmino Velikanje. Vsekakor pa morate biti vi tisti, ki si pomoči želite in jo poiščete.
In pomnite : ni neumnih vprašanj 🙂

Še zahvala. Logo projekta je spretno oblikovala Eva Kržišnik, dijakinja 1. letnika programa mehatronik operater, za kar se ji iskreno zahvaljujemo.

Dostopnost