Skoči na glavno vsebino

Prihodnji torek, 11. 2. 2020, ob 18. uri prihaja na vrsto predavanje 5 za vzgojo: KVADRATNI SVET, ko bodo gostili Dejana Sotirova. Javno odmeven je njegov projekt Mavrični bojevniki ter tabori za mlade z motnjo pozornosti in hiperaktivnostjo (ADHD). Vabljeni k branju članka Mavrični bojevniki svet zaznavajo drugače.

Na predavanje vabijo vse pedagoške delavce, starše in druge, ki se ukvarjajo z vzgojo. Udeležba je brezplačna.

OPIS PREDAVANJA:

Zakaj so novodobni otroci drugačni? Kakšno je življenje novodobnih odraslih, staršev in mladih, ki živimo v kvadratu (TV, mobitel, računalnik…). Kje so prednosti? Kje slabosti? In zakaj je še vedno pomembno, da se z otroki družimo, jih vzgajamo in ustvarjamo zdravo družinsko klimo. Poučno, zabavno in zelo razumljivo.

Dejan Sotirov je diplomiran zdravstvenik, ki aktivno izvaja več kot 1400 ur predavanj letno po osnovnih, srednjih šolah, vrtcih, fakultetah, organizacijah in podjetjih. Je predsednik društva Eternia ter idejni vodja projekta Mavrični bojevniki, katerega namen je pomoč mladim z motnjo ADHD (motnja pozornosti in hiperaktivnosti) prek izkustvenega učenja na taborih in drugih srečanjih. Je človek tisočerih zanimanj in talentov, ki želi svoje znanje in pozitivni pristop prenesti na vse generacije.

Dostopnost